gaassysteem

Afhankelijk van de wens en/of soort van overlast zijn er verschillende soorten gaas leverbaar, zowel in maaswijdte als materiaal. Natuurlijk is het mogelijk om dit gaas in elke gewenste RAL-kleur te laten coaten.

RVS: standaard wordt gebruik gemaakt van een puntgelaste RVS gaasmat met een maaswijdte van 25 mm x 25 mm met draaddikte 2,0 mm. Deze is niet alleen geschikt tegen duiven maar ook tegen kleinere vogels.

Tevens is dit gaas ook in een thermisch verzinkte uitvoering leverbaar.

Thermisch verzinkt:
Een puntgelaste thermisch verzinkte gaasmat met aluminium legering. Maaswijdte van 25 mm x 25 mm met draaddikte 2,0 mm. Deze is niet alleen geschikt tegen duiven maar ook tegen kleinere vogels. Een puntgelaste thermisch verzinkte gaasmat. Maaswijdte van 50 mm x 50 mm met draaddikte 3,0 mm. Deze is alleen geschikt tegen duiven.

Montage/Zetwerk: Het gaas wordt (ter plaatse) op maat gemaakt . Dit gaas kunnen wij omzetten om meer stevigheid te geven, eenvoudiger te bevestigen of om een mooi aanzicht te creëren. Omdat dit vaak maatwerk is kan dit ook op locatie gebeuren. Vervolgens wordt het gaas duurzaam bevestigd aan het gebouw.

Toegang: Om toegang te krijgen achter het gaas (b.v. bij noodtrappen) is het mogelijk om in het gaas deuren en/of poorten te plaatsen. Deze worden op maat gemaakt, waardoor bijna alle afmetingen en modellen te verkrijgen zijn.

RVS gaassysteem in openingen bij kerk RVS gaassysteem bij schoorsteen RVS gaas in kleur gecoat om pilaren RVS gaas in toog opening zwart gecoat