overige diensten

Duivenwering is zeker géén standaard werk. Vaak geeft een combinatie van werkzaamheden de perfecte oplossing. Denk hierbij ook aan het reinigen van de plaatsen waar de wering aangebracht wordt. Dit kan betekenen dat wij gelijktijdig ook ruimtes zoals nissen, zolders, gewelven, klokkentorens, daken en/of goten reinigen. Tevens verzorgen wij ook het reiniging van balkons en gevels incl. de glasbewassing.

Geen enkel pand is gelijk, hierdoor is het mogelijk dat de standaard materialen niet toereikend zijn. Hierbij is maatwerk in bevestiging/afdichting de enige oplossing. Vandaar dat wij in onze werkplaats, de meest uiteenlopende oplossingen bedenken en uitvoeren. Ook hier geldt weer dat er een zo effectief en esthetisch mogelijke oplossing  geboden wordt.

Mede door onze jarenlange ervaring met het plaatsen van netten hebben wij ervaren dat dit systeem ook zeer geschikt is om als raamprotectie te dienen. Hierbij blijft het aanzicht van veelal glas in lood ramen behouden. Er hoeft dan geen traliewerk of voorzetglas meer aangebracht te worden, welke vaak te nadrukkelijk aanwezig zijn.

Omdat monumentale panden vaak voor het publiek toegankelijk zijn of gemaakt worden dienen er doorval beveiligingen geplaatst te worden. Standaard systemen doen vaak afbreuk aan het pand. Doordat wij het laswerk in eigen beheer hebben, worden wij regelmatig door architecten benaderd om voor specifieke plaatsen een maatwerk oplossing te maken. Vele oplossingen zijn er naar volle tevredenheid bedacht en geplaatst.