keuze vogelwering

Naast onze bestaande weringsystemen zal door ons altijd worden gekeken of onze toepassing of combinatie van onze weringsystemen de beste oplossing is voor het probleem. Levering op maat is dan ook meer regel dan uitzondering.

pulssysteemPulssysteem: STABU codering 70.78.10 (schrikdraadrail)
Het Pulssysteem zorgt ervoor dat er elke 1,2 seconde een ongevaarlijke elektrische puls van 3500/5000 V met 0,35 A door het systeem loopt. Het is mogelijk om verschillende delen van een gebouw met twee-aderige stroomkabels met elkaar te verbinden. Er kan tot zo’n 5 km. profiel op een impulsgever gemonteerd worden. Deze impulsgever wordt aangesloten op 230/240V stroomnet. Het verbruik is 2 W en valt in de beschermklasse IP 24. Als optie is het mogelijk om een solar impulsgever te plaatsen. Gewenning van dit afweersysteem is uitgesloten, een vogel zal deze schok lang heugen en deze plaatsen mijden.

NetsysteemNettensysteem:  STABU codering 43.44.20
Een zwart UV-bestendig polyethyleen net met een zeer lange levensduur. Door de hoge breekkracht van de draad(30 kg) is het net ook zeer geschikt voor grote overspanningen. Het net wordt strak gespannen met speciale nieten aan 6 mm RVS, koperen- of gegalvaniseerde buis. Deze worden bv. met haken of klemmen aan het pand bevestigd. Ook zijn brandvertragende netten leverbaar.


 

draadsysteemDraadsysteem:
Een afweersysteem bestaand uit een staaldraad welke op hoogte gespannen is d.m.v. een veer. Deze staaldraad wordt gemonteerd tussen speciale pennen welke geplaatst zijn in bv. een nylon plug of op een rvs strip. Alles in rvs uitgevoerd.

 

 

spikesysteemSpikesysteem:
Een afweersysteem dat gemaakt is uit een UV bestendige polycarbonaatstrip met ingegoten rvs verenstaal pennen. Deze strips kunnen verlijmd, gespijkerd of geschroefd worden.

 


 

gaassysteemGaassysteem:
Afhankelijk van de wens en/of soort van overlast zijn er verschillende soorten gaas leverbaar, zowel in maaswijdte als materiaal.
RVS: standaard wordt gebruikt een gepuntlaste RVS gaasmat met een maaswijdte van 25 mm x 25 mm met draaddikte 2,0 mm.
Thermisch verzonken: standaard wordt gebruikt een vlakke gaasmat 2000 mm x 3500 mm met maas 50 mm x 50 mm en draaddikte 3 mm.

 

toegangsysteemToegangsystemen
Om gemakkelijk en praktisch toegang te krijgen (b.v. bij noodtrappen) is het mogelijk om een deuren/poorten te plaatsen. Deze deuren/poorten zijn in diverse afmetingen te verkrijgen en kunnen uitgevoerd worden met een slot of grendel.

 

 

 

gel_nwGelsysteem (vogelvrij)
Een nieuwe manier van verjagen: wij behandelen daar waar de duiven willen landen. Deze plaatsen worden onaantrekkelijk gemaakt met een GEL in een bakje, waardoor de duiven zich hier onaangenaam voelen en deze plaatsen zullen mijden. Doordat de GEL in de ogen van een duif een vlam effect geeft (optische illusie) is dit een onaantrekkelijk plaats voor hen.

 

 

laserGerdon Agrilasersysteem autonomic
Deze laser biedt een geluidloze en diervriendelijke oplossing voor vogeloverlast. Dit product is ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers en is dan ook het ultieme middel voor het verjagen van vogels en andere dieren. De product is uitvoerig getest met verassende resultaten.